Jonas Goeman wint de mosselkoers in Vilvoorde

Eén week na het Belgisch kampioenschap in Gent komen de Yellow Vikings terug op gang en de resultaten laten niet lang op zich wachten. Gisteren was Niels De Rooze derde in de “Schaal Schoeters” in Beveren en in de mosselkoers in Vilvoorde stond er opnieuw iemand van Tarteletto Isorex op het podium.

Op dinsdag 9 juli stond de 76e editie van de mosselkoers in Vilvoorde op het programma. Daar moesten de renners achttien plaatselijke ronden afleggen van ongeveer 9 kilometer. Op drie ronden van het einde trok Jonas Goeman samen met een zeven à acht andere renners ten aanval. Het was al snel duidelijk dat die groep ging sprinten voor de overwinning. Op ongeveer vierhonderd meter van de aankomst versnelde de yellow viking en maakte hij het af. Hij volgt daarmee zijn eigen ploegmaat Niels De Rooze op, die vorig jaar de wedstrijd won.

Hoe ziet het programma voor de rest van de week eruit ?

Op donderdag 11 juli kan u de yellow vikings aanmoedigen in Melle. Wanneer u er in Melle niet kan bijzijn, kan u op zondag 14 juli naar de “Grote Prijs Sint-Niklaas” komen kijken, want ook daar staat Tarteletto-Isorex aan de start.