Polychronis Tzortzakis is goed op dreef

Polychronis Tzortzakis doet het goed de laatste weken. De 30-jarige Griek won twee keer en eindigde één keer op het podium. Bovendien behaalde hij nog twee andere top tien noteringen.

Polychronis Tzortzakis reigt de goede resultaten aan elkaar. De renner van Tarteletto-Isorex toonde zijn goede conditie in twee Turkse ééndagswedstrijden, waarin hij vierde en zevende eindigde. Daarna nam hij deel aan de wegrit op de Europese Spelen in Minsk. Hij kwam binnen als drieëndertigste op vierenvijftig seconden van de winnaar.

Daarna trok hij naar Griekse kampioenschappen, waar hij zijn nationale titel op de weg verdedigde. Tzortzakis pakte de nationale titel van zijn land nadat hij vorig jaar tweede werd in die wedstrijd. In de wegwedstrijd werd hij tweede.

Na de nationale kampioenschappen nam hij deel aan de wedstrijd “In the steps of Romans” in Bulgarije. In die wedstrijd wist hij de eerste rit te winnen en werd hij vierde in de tweede rit. Die resultaten waren genoeg om de eindoverwinning in die rittenkoers te pakken.