De yellow vikings zijn goed op dreef !

De renners van Tarteletto Isorex rijgen de goede uitslagen aan elkaar. Op slechts twee dagen tijd stonden de renners van Peter Bauwens twee keer op het podium, één keer op de laagste trede en één keer op de hoogste.

Jonas Goeman wordt derde in Pollare

Op zondag 21 juli stonden de yellow vikings aan de start van de G.P. Brothers on Bike Pollare. Jonas Goeman werd daar derde en moest enkel Lionel Taminiaux en Dries De Bondt laten voorgaan. Met die prestatie trekt Goeman zijn goede vorm door, want eerder won hij al de Mosselkoers in Vilvoorde.

Julien Van den Brande wint in Dentergem

Eén dag later stonden de renners van Tarteletto-Isorex aan de start in Dentergem. Hier wist Julien Van den Brande aan het langste eind te trekken en te winnen. Ook hij toont dat hij zijn goede conditie nog niet kwijt is, want op 26 juni schreef hij de “Internationale Wielertrofee Jong Maar Moedig” op zijn naam.