Hoe heb je de corona-periode doorgemaakt?Ik ben gewoon blijven door trainen om klaar te zijn vanaf we terug kunnen koersen. De oefen wedstrijden waren ideaal om vanaf 1 augustus klaar te zijn in de Heistse pijl.
Ik vind het heel jammer dat we niet konden koersen want we waren toch goed aan het seizoen begonnen. Koersen zoals ronde van Belgie zijn jammer dat we die niet konden rijden want daar hadden we ons goed in beeld kunnen rijden door in de aanval te gaan en voor mij persoonlijk dicht te sprinten in de sprint ritten. Maar ik begrijp ook wel dat de gezondheid voor op stond en dat het echt niet mogelijk was om wedstrijden te doen”

Wat wil je dit seizoen nog meepakken?

“Ik hoop dat de 2de golf nog wat uit blijft en we toch nog wat koersen kunnen rijden. Alle koersen waar ik me kan tonen in de sprint wil ik goed zijn.
Groetjes, Michael “

Categories:

Tags:

Comments are closed