Voor Brent is de entourage en de werking van TIS bekend terrein. In zijn eerste seizoenen als belofte reed hij al voor Colba. ‘ik bleef contact houden met Peter en toen hij me, na het BK in Lokeren, een profcontact bood heb ik geen seconde getwijfeld. Het is een sterk team met een heel mooi programma en dat zint me wel.’

Brent liep vorig seizoen 2 breuken op. Dat, gecombineerd met een studie sportkine aan de VUB zorgden ervoor dat de resultaten een beetje uitbleven. ‘Ik hoop op een normaal jaar waarin ik mijn capactiteiten kan tonen,’ zegt de man uit Geraardsbergen. ‘Ik ben 26 en dus komen mijn beste jaren er nog aan. Als we, na een lastige koers, met een beperkte groep naar de meet trekken dan kan ik in de sprint wel uit de voeten. ook rondjes met een paar lastige ritten moeten me liggen.’

Brent is een nuchtere kerel met zin voor humor én een teamplayer. ‘Ik ben wel een type waar je steeds plezier met kunt maken en die wel houdt van droge humor. Ik zal ook steeds mijn vrienden helpen waar ik kan en hetzelfde voor mijn ploegmaten. Voor de rest kan je mij alles vragen bij een koffie met een stukje taart.’

Peter en Brent

Categories:

Tags:

Comments are closed