Op zondag 24 januari staat een eerste grote afspraak op het programma voor Lennert Teugels. Onze renner bewees op deze stage en met zijn puike prestatie op Zwift (vrijdag derde in de rit) dat hij er staat.

“Ik heb heel de winter hard getraind,” meldt de oostvlaming. “Komt daarbij dat ik een heel pak lichter sta waardoor ik beter bergop rij. Ik heb daar trouwen een hoofddoel van gemaakt om in de klimkoersen mee te doen voor winst.”

Ook manager Peter en ploegleiders Rony en Danny zien veel progressie bij Lennert. “Vorig seizoen was hij ook snel op niveau met overwinningen in Templeuve en Bellegem maar nu wordt het waarschijnlijk nog beter. Wij geven hem zeker ons vertrouwen.”

De Valencia Classic van zondag is een wedstrijd die hem moet liggen. Omwille van de verstrengde coronaregels is de koers ingekort tot 98Km maar het begint in alle geval pittig met ondermeer de klim van de Coll de Rates.

Categories:

Tags:

Comments are closed