De eerste wedstrijd van TIS 2021 is over het algemeen geslaagd te noemen. Omwille van de pandemische rest restricties van de communidad Valencia werd de koers ingekort en eindigde hij in een spurt met een half peloton.

Lennert en Gianni kwamen in een eerste groep boven op de Coll de Rates en nadien werd het een lange vlakke aanloop naar de spurt. Lennert, in eerste instantie, en Gianni daarna probeerden nog weg te rijden. Lennert zelfs helemaal alleen. Maar de controlerende ploegen fnuikten die poging. Gianni finishte uiteindelijk verdienstelijk als eerste Tarteletto.

Elias ging het minder goed af. Aan de voet van de col zorgde een afgebroken framepad voor zijn opgave.

Maar toch is deze eerste test een opsteker in de wetenschap dat nog harder trainen alleen maar voor progressie zal zorgen.

Jacob,Lennert,Gianni,Gil,Brent,Julien en Elias klaar voor de koers.

Categories:

Tags:

Comments are closed