Alfdan De Decker grijpt de geboden kans van Tarteletto-Isorex met beide handen. Na 3 seizoen bij het Pro-Continentale Wanty maakt hij de oversteek.

“Natuurlijk had ik graag prof gebleven maar in deze situatie (Corona) was dit jammer genoeg niet mogelijk. Tarteletto isorex biedt me de kans om op 1.1 niveau me terug te laten zien en de interesse te wekken van profteams.”

De Brasschatenaar is nog maar 24 maar zijn palmares mag best gezien worden. In ’20 alleen al een podiumplaatsen in de GP Monseré (1.1) en top 20′ in De Gooikse Pijl, de Scheldeprijs en de Classica Almeria. Reken dara nog een 2e plaats bij in de Schaal sels, de GP Kint, Sint Niklaas, Criquelion en winst in Geraardsbergen in ’18, als stagiair.

“Mijn spurt is men sterkste wapen en hoop ik ook in de toekomst meermaals uit te spelen. Er zijn inderdaad veel rappe mannen in de ploeg, wat zeker geen nadeel is voor de interclubs en 1.2 koersen. Zo hebben we meerdere kaarten om te spelen in die koersen. In 1.1 koersen is het niveau uiteraard hoger en bepaalt de frisheid ook een grote rol. Ik heb al bewezen podium te kunnen rijden in deze koersen en hoop hier dan ook op steun van mijn nieuwe ploegmakkers om zo samen voor de overwinning te gaan.Mijn grootste doel in 2021 is bewijzen dat ik wèl mijn plek heb in het profcircuit.

We horen er nog van….

Categories:

Tags:

Comments are closed