Stage was succes

De stage van Tarteletto-Isorex in het Spaanse Altea was perfect. Een lekker weertje, gemotiveerde renners en een wedstrijdje tussendoor (lees eerder bericht).

Op een paar kleine valpartijen na (Gianni, Maxime, Elias, Andreas) na zijn alle plannen gelukt. “Heel veel kilometers gedaan,” zegt stagebegeleider Rony. “Ja, er zat af en toe ook een vlakke kilometer tussen. Maar over her algemeen was het hier klimmen geblazen, zoals gepland. Ik sta verbaasd hoe consistent deze groep is. We kozen voor een zeer breed team dit seizoen en we zien dat dat ook in de praktijk werkt. Onze klimmers gaan goed mee bergop en de minder rappe mannen geven niet af op het vlakke. Uiteraard voelden Gianni en Lennert zich hier in hun sas als bergoprijders. Maar ik heb niemand gezien van wie ik zeg ‘die heeft nog veel werk voor de boeg.’

Hoe het programma van de ploeg er zal uitzien is koffiedik kijken. In alle geval wordt het in februari en maart nagelbijten en hopen op een snelle terugkeer naar ‘normaal’.