Teugels schittert !

Lennert Teugels is dik in orde. Dat bewijst hij elke dag in de Ronde van Rwanda. Vanaf dag 1 had hij optie op de blauwe trui van de tussenspurten en de volgende rit was het hebbeding van hem. En alsof dat niet genoeg was etaleerde Lennert zijn kunnen op bergop en pakte hij in rit 3 ook nog de oranje bergtrui. Die trui gaf hij nog wat extra glans in de vierde rit. Direct mee in de vroege ontsnapping en een prachtige zesde plaats aan de meet. Tussendoor graaide hij punten op zowat elke klim wat hem nog wat steviger aan de leiding brengt in het bergklassement. “Teugels kiest niet, hij pakt ze allebei”, schreef Alfdan De Decker na afloop. Voor welke trui hij uiteindelijk ‘vol’ zal gaan zal afhangen van de donderdagrit. Maar het zal knokken blijven tot zondag want ook de slotrit is niet van de poes (zie profiel). Voor het GC komt ook Gianni nog heel goed uit de verf met een 11e plek op amper 24 sec van de Colombiaanse leider. Fingers crossed!

Lennert (oranje) mee in de goeie ontsnapping