Tarteletto-Isorex 2022.

Het team van Peter staat al te trappelen om het nieuwe seizoen te beginnen. Mét een aantal nieuwkomers in de ploeg. Ylber, Stijn, Alfdan, Enzo, Thomas en Gil zijn er in ’22 niet meer bij maar het team heeft zich versterkt meteen aantal talenten.

Jeroen Eyskens is een teamplayer die de laatste twee jaar actief was bij EvoPro Racing.

Met Jarno Jordens heeft TIS een ontluikend talent aangetrokken. Jarno heeft een sterke sprint in huis en een enorm groeipotentieel.

Sander Lemmens is een belofte die enkele ereplaatsen en overwinningen boekte in 2021. Ook hij kan fel groeien bij TIS.

Torsten Demeyere klimt hogerop en moet een man voor de eendagskoersen worden.

Kobe Vanoverschelde is een alleskunner. Met zijn 34 is hij, samen met Gianni, bij de meest ervaren renners van de ploeg. Koersen, voetballen duatlon, Kobe deed het allemaal. Dit wordt een jaar om het talent nog eens op te poetsen.

Enige buitenlander in de ploeg is Marius Wold, een Noor van 23, met een aantal adelbrieven. Snel aan de meet én consistent op zwaardere parcours. Samen met de ‘blijvers’ Van Breussegem, Relaes, Marchand, Teugels, De Poorter, Van De Kerckhove, Goeman en Verhofstadt heeft Peter Bauwens weer een topteam aan de start van het-hopelijk normale- wielerseizoen 2022.

De Noor Marius Wold bij de ondertekening van zijn contract.