TIS Ronde van België

Teammanager Peter stond voor een bijzonder moeilijke opdracht naar aanleiding van de Baloise Belgium Tour: 7 renners selecteren die de ploeg in de verf zouden zetten. “Ik ben niet over 1 nacht ijs gegaan,” verduidelijkt Peter. “Het is duidelijk dat we ons al een heel seizoen hebben getoond in de wedstrijden die ertoe deden. Geen enkele van mijn jongens bleef onder de verwachtingen. Maar ik kon ze niet allemaal oproepen voor deze, voor ons als Continental team, belangrijkste koers van het jaar.”

Het werden uiteindelijk 7 renners met heel verschillende mogelijkheden en een mix aan ervaring: Andreas Goeman, Elias Van Breussegem, Sander Lemmens, Kobe Vanoverschelde, Lennert Teugels en de man die vorig jaar het podium mocht sieren met Lampaert en Evenepoel, Gianni Marchand. Speciaal voor de Ronde kreeg het team aangepaste shirts.

startpodium in Merelbeke