TIS graag gezien in China.

Na 4 edities van de Ronde van Iran-Azerbaijan meegemaakt te hebben heeft Tarteletto-isorex nu ene nieuwe uitdaging gevonden in China. Een heel geslaagde eerste deelname aan de Tour of Qinghai Lake in 2023 (2 rit overwinningen van Timo) krijgt dit jaar een vervolg. De organisatoren stuurden al heel snel een nieuwe uitnodiging naar de ‘fijne equipe’. Een ploeg die, volgens de organisatie, ‘alle waarden van de moderne wielrennerij op een voortreffelijke manier uitdraagt’, een compliment dat heel gesmaakt werd. In zoverre dat ook de organisatie van de tweedaagse Chengdu Tianfu Greenway International TIS op de deelnemerslijst plaatste. Chengdu, een stad met 21 miljoen inwoners heeft het langste groene fietspad in China (100km) dat parken, verkeersvrij met elkaar verbindt. Hier startte zaterdag de ploegentijdrit over 98Km. zondag volgt nog een rit in lijn en dan trekt de ploeg, 1000Km verderop, naar Xining voor de start van Qinghai Lake, 8 lastige ritten rond het grootste meer van China.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *